вівторок, 3 жовтня 2023 р.

 3 жовтня - відвідали істоичний музей та побували на екскурсії до Дня захисників та захисниць.

Виставка «Янголи світла»
Світлій пам’яті Героїв-земляків, 
загиблих в жовтні  2022 року
Україна сьогодні переживає найбільше випробування в її новітній історії – збройну боротьбу за незалежність і територіальну цілісність проти російського агресора.
Вже більше дев’яти років наша країна втрачає кращих синів, які захищають нас у війні з російською федерацією та її найманцями. Наш народ переживає найтрагічніші сторінки своєї історії. В ці жовтневі дні ми з сумом згадуємо  наших земляків – Героїв, які рік, як пішли за межу вічності: Чернишенка Юрія Володимировича, Засядька Олександра Миколайовича, Клименка Володимира Васильовича, Загинайка Володимира Васильовича, Іщенка Валентина Івановича, Швагера Владислава Миколайовича. 



В історичному музеї Кам’янського державного  історико-культурного заповідника є персональна виставка з серії щомісячних виставок «Янголи світла», присвячена Героям-землякам, які в жовтні 2022 року віддали своє життя за нашу свободу, незалежність, право жити в вільній державі. В пам’яті рідних, друзів, колег, знайомих  вони назавжди залишаться справжніми українцями, справжніми чоловіками, які до кінця виконали свій громадянський та військовий обов’язок. Всі вони надзвичайні люди, товариські, щирі, відкриті, щасливі сини, чоловіки, батьки, дідусі, які були міцною опорою для своєї родини. Тут представлені світлини, особисті речі, документи, нагороди  Чернишенка Юрія Володимировича, Засядька Олександра Миколайовича, Клименка Володимира Васильовича, Загинайка Володимира Васильовича, Іщенка Валентина Івановича, Швагера Владислава Миколайовича та дописи про них. 

Вічна слава захисникам і захисницям, які загинули за Україну.                              Пам’ять про них має жити вічно!

Немає коментарів:

Дописати коментар

 Відбулася зустріч із працівником музею, поетесою Чупак Т. на тему ,, Письменники рідного краю. Чарівне слово В.Захарченка."